Японський салат кані з крабовими паличками
| |
Інгредієнти
1 шт. огірок
1 шт. морква
200 г охолоджених крабових паличок ТМ "Водный Мир"
2 ст.л. несолодкого йогурту
2 ст.л. рисового оцету або лимонного соку
1 ст.л. кунжутного масла
1 пучок салату айсберг
Приготування
  1. Наріжте моркву, огірок і крабові палички тонкою соломкою. Порвіть листя салату айсберг.
  2. Рівномірно змішайте інгредієнти, намагаючись не ламати соломку.
  3. Приготуйте заправку, змішуючи йогурт з рисовим оцетом або лимонним соком і кунжутним маслом.
  4. Заправте салат, зверху посипте насінням смаженого кунжуту. Смачного!
Інші закуски та салати