Томатний суп з мідіями
| |
Інгредієнти
70 г мідії в олії ТМ “Водный мир”
1 шт. цибуля ріпчаста
100 г селера
200 г томати
1 шт. морква
4 шт. помідори
2 зуб. часник
800 мл овочевий бульйон
2 шт. болгарський перець
за смаком зелень і спеції
Приготування

Підготуємо всі інгредієнти: нарізаємо кубиками цибулю, моркву, томати і болгарський перець

Розігріваємо сковорідку, додаємо оливкову олію і смажимо цибулю до легкої прозорості

Додаємо до цибулі моркву, болгарський перець і томати. Натираємо 2 зубчики часнику і тушкуємо з усіма інгредієнтами для ароматності.

Нарізаємо селеру і тушкуємо з іншими інгредієнтами пару хвилин.

Кладемо всі інгредієнти в каструлю, додаємо консервовані помідори і овочевий бульйон, сіль та паприку. На середньому вогні тушкуємо 5-7 хв.

Додаємо 2-3 листочка базиліка і за допомогою блендера подрібнюємо все до пастоподібної консистенції.

У самому кінці додаємо мідії. Смачного!

Детальний відеорецепт за посиланням: https://goo.gl/AaBVgT

Інші закуски та салати