4 порції |
Тако з мідіями та соусом гуакамоле
4 порції | |
Інгредієнти
480 г пшеничного борошна
120 г м'якого вершкового масла
120 мл холодної води
200 г мідій в олії "Водный Мир"
1 шт. помідор
2 шт. м'яких авокадо
1 зуб. часнику
15 мл оливкової олії
за смаком сік лайма, кінза, сіль, цукор, свіжий перець чилі
Приготування
  1. Спочатку приготуйте тортильї.
    У просіяне борошно додайте сіль, вершкове масло і, поступово вливаючи воду, замісіть тісто. Потім накрийте його рушником і залиште на 30 хвилин. Після розділіть тісто на порції, розкатайте коржі товщиною 4-5 мм і обсмажте на сухій сковороді з обох сторін по 15-20 секунд.
  2. ️Тепер приготуйте соус «Гуакамоле».
    М’якоть авокадо розімніть виделкою. Додайте подрібнений часник і перець чилі, сіль, цукор, сік лайма, оливкову олію і перемішайте. Мідії процідіть від масла. Подрібніть і з’єднайте м’якоть помідора і кінзу. Посоліть, додайте оливкову олію, перемішайте.
  3. ️Змастіть одну сторону тортильї соусом, зверху покладіть мідії і суміш помідорів з кінзою. Смачного!

Детальний відеорецепт за посиланням: https://goo.gl/FdSiqx

Інші закуски та салати