4 порції | 15 хв. |
Суп із дині та креветок
4 порції | 15 хв. |
Інгредієнти
2 шт. невеликі круглі дині
150 г очищених креветок ТМ "Водный мир"
за смаком соус табаско
маринований імбир, базилік або м'ята
Приготування
  1. Дині розрізати навпіл, акуратно видалити насіння ложкою, потім тією ж ложкою вишкребти всю м’якоть, залишаючи стінки товщиною 1 см.
  2. М’якоть змішати в блендері з шматочками льоду, додати пару крапель табаско, збити до однорідності.
  3. Влити суп в очищені половинки дині як в тарілки. Дрібно посікти зелений базилік або м’яту (тільки листя). Імбир нарізати тонкою соломкою.
  4. Додати в суп креветки, перемішати, посипати імбиром і зеленню. Смачного!
Інші закуски та салати