4 порції |
Сирний крем-суп з мідіями
4 порції | |
Інгредієнти
6 шт. Картопля
500 г Мідії заморожені ТМ “Водный мир”
1 шт. Морква
500 мл Вершки 25%
3 шт. Плавлений сир
1 шт. Червона цибуля
за смаком Спеції
Приготування

Відварити картоплю з морквою в бульйоні до готовності.

Воду, в якій все варилося, не зливати.

За допомогою блендера подрібнити все до стану пюре.

До пюре додати вершки і знову поставити каструлю на вогонь.

Поки суп закипає, нарізати кубиками сир, додати його до супу і дати час трохи розплавитися. Подрібнити все блендером.

Поки суп вариться, обсмажити мідії на сковороді до стану готовності.

Коли все буде готово, взяти тарілку, викласти в неї мідії, залити їх супом і прикрасити тонко нарізаною червоною цибулею. Смачного!

Інші закуски та салати