4 порції | 20 хв. |
Салат з морської капусти під соусом
4 порції | 20 хв. |
Інгредієнти
1 шт. Морква
200 г Морська капуста
1 шт. Солодкий перець
1 шт. Огірок
2 зуб. Часник
1 шт. Цибуля
2 ст. л. Оливкова олія
1 ст. л. Винний оцет
1 ст. л. Гірчиця
2 шматочки Свіжий імбир
за смаком Спеції
Приготування
  1. Натерти моркву на крупній тертці або нарізати її соломкою, цибулю нарізати півкільцями.
  2. Підготувати соус: змішати оливкову олію з гірчицею і оцетом, додати перець, коріандр, часник і два кружечка свіжого імбиру.
  3. Викласти моркву і цибулю в соус і перемішати. Залишити їх на час з цією заправкою.
  4. Нарізати соломкою огірок і перець.
  5. Додати до суміші моркви, цибулі і соусу нарізані огірок, перець та консервовану морську капусту.
  6. Салат перемішати і посолити. Смачного!
Інші закуски та салати