Салат з крабовими паличками і морквою по-корейськи
| |
Інгредієнти
100 г крабові палички ТМ “Водный мир”
150 г морква по-корейськи
400 г кукурудза консервована
4 шт. яйця
1-2 ст. л. майонез (або йогурт)
1 зуб. часник
за смаком перець, сіль, зелень
Приготування

Крабові палички розморозити і нарізати кубиками. Банку консервованої кукурудзи відкрийте і злийте рідину. Яйця заздалегідь відваріть круто (8 хвилин після закипання), остудіть в холодній воді та наріжте кубиками.

Зелень промийте, обсушиіть і подрібніть. Додайте в салат з яєць і крабових паличок.

Додайте моркву по-корейськи. Потім викладіть консервовану кукурудзу.

Часник очистіть, видавіть через прес і додайте в крабовий салат з кукурудзою.

Додайте майонез (або йогурт), сіль та перець. Перемішайте усі інгредієнти.

Салат з крабовими паличками і морквою по-корейськи готовий. Смачного!

Інші закуски та салати