Салат з ікрою тріски
| |
Інгредієнти
300 г ікра тріски ТМ “Водный мир”
2 шт. яйця курячі
100 г довгозернистий рис
1 шт. морквина
2 ст. л. майонез або несолодкий йогурт
за смаком перець і сіль
Приготування

Необхідно промити рис під прохолодною водою, після чого засипати в каструлю і залити підсоленою холодною водою. Довести до кипіння, потім варити на невеликому вогні чверть години, накривши кришкою.

Поки вариться рис, слід зварити яйця протягом 10 хвилин після закипання та поставити під холодну воду остигати.

В окремій каструлі вариться морквина протягом 15 хвилин.

Зварений рис слід промити під струменем холодної води з допомогою друшляка.

Очищену від шкірки варену моркву та яйця натерти на терці.

Викласти слой рису на блюдо, потім слой ікри тріски.

Заправити майонезом сцміш яєць і моркви та  викласти наступним слоєм.

Зверху посипати салат натертим сиром та прикрасити оливками. Смачного!

Інші закуски та салати