4 порції |
Різотто з овочами та морепродуктами
4 порції | |
Інгредієнти
350 г рис
150 мл вино біле (сухе)
800 мл бульйон
200 г креветки заморожені ТМ “Водный мир”
200 г мідії заморожені ТМ “Водный мир”
50 г сир пармезан
1 шт. цибуля ріпчаста
100 г горох зелений
1 шт. морква
за смаком спеції
Приготування

У пательні обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору, додати до них морепродукти та горошок і тушкувати на середньому вогні 5 хвилин з додаванням білого сухого вина.

Потім додати рис, перемішати і поступово вливати гарячий бульйон.

Довести до готовності, не перестаючи помішувати і наприкінці додати тертий сир пармезан. Смачного!

Інші закуски та салати