Французький кокот з морепродуктів
| |
Інгредієнти
600 г морський коктейль фірмовий ТМ “Водный мир”
2 шт. яйця курячі
200 г вершки
1 шт. цибуля ріпчаста
200 г сир твердий
2 ст. л. сметана
за смаком спеції
Приготування

Цибулю злегка обсмажуємо на олії.

Змішуємо яйця, сметану і спеції (трави).

Викладаємо на блюдо подушку з цибулі,

Додаємо морський коктейль, перемішаний з яєчно-сметанним соусом.

Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин.
Дістаємо і посипаємо зверху тертим сиром

Ставимо у духовку ще на 10 хвилин. Прикрашаємо зверху зеленню.
Смачного!

Інші закуски та салати