2 порції |
Пікантний Насі-горенг з мідіями
2 порції | |
Інгредієнти
300 г отварного рису жасмин
400 г варено-морожених мідій Водный Мир
2 шт. яйця
40 г ріпчастої цибулі
3 зубчика часнику
30 мл соєвого соусу
10 г сахару
25 г устричного соусу
20 г зеленої цибулі
50 мл рослинної олії
за смаком свіжий перець чилі, сіль
Приготування
  1. Змішайте яйця з сіллю. Посмажте два коржі омлету і скрутіть їх в трубочки.
  2. Подрібніть часник, цибулю, перець чилі і трохи обсмажте на рослинній олії. Додайте цукор, смажте, помішуючи, поки він не розтопиться.
  3. Покладіть рис і смажте ще 3-4 хвилини. Потім додайте нарізаний омлет, влийте соєвий і устричний соуси, додайте подрібнену зелену цибулю і перемішайте.
  4. Окремо злегка обсмажте на олії мідії, додайте їх до рису і перемішайте. За бажанням, подавайте з перцем чилі, кінзою та лимоном. Смачного!
Інші закуски та салати