Паелья з морепродуктами
| |
Інгредієнти
200 г морського коктейлю по-середземноморськи ТМ “Водный мир”
500 г рису
1 шт. цибулі ріпчастої
100 г зеленого горошку
2 часточки лимона
2 ст. л. томатної пасти
1 шт. болгарського перецю
за смаком зелень та спеції
Приготування

Наливаємо в розігріту пательню оливкову олію. Ріжемо цибулю кубиками та обсмажуємо до легкої прозорості.

Додаємо рис і смажимо 5 хвилин на середньому вогні разом з цибулею. Заливаємо овочевим бульйоном на висоту 1-го пальця. Додаємо сіль і варимо, не перемішуючи ще 20 хвилин

За 5 хвилин до готовності додаємо зелений горошок, нарізаний кубиками болгарський перець і томатну пасту. Злегка перемішуємо лопаткою.

Зверху викладаємо морепродукти і шматочки лимона. Смачного!

Інші закуски та салати