Омлет-рулет з ікрою мойви та овочами
| |
Інгредієнти
6 шт. яйця
4 ст. л. ікра мойви ТМ “Водный мир”
1 шт. огірок
1 шт. помідор
30 г рукола
1 ст. л. борошно
120 г картопля фрі
2 шт. болгарський перець
за смаком спеції
Приготування

6 яєць розбити у місці, посолити і поперчити на свій смак. Легенько перемешати вінчиком. Додати 1 ст. ложку борошна, що зробить омлет більш еластичним. Цю яєчну суміш виливаємо на розігріту пательню з олією. Смажимо на невеликому вогні. Викладаємо на тарілку і даємо трохи омлету охолонути.

Готуємо начинку: нарізаємо картоплю соломкою і смажимо до золотої скоринки. Викладаємо омлет на харчову плінку та мажимо шаром ікри мойви (4 ст. ложки). Викладаємо нарізані слайсами томати, огірок, болгарський перець, картоплю та руколу.

Загортаємо омлет у рулет. Залишаємо у холодильнику на 2 години.

Нірізаємо на невеликі кусочки. Смачного!

 

Інші закуски та салати