Новорічний салат з крабовими паличками і грибами
| |
Інгредієнти
200 г печериці
200 г крабові палички ТМ “Водный мир”
1 шт. морква
1 шт. цибуля
1 банка кукурудза консервована
1-2 ст. л. рослинне масло
Приготування

Спочатку підготуємо гриби. Печериці нарізаємо пластинками. Порізані гриби кладемо на розпечену сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Смажимо на великому вогні до випаровування всієї рідини. Поки смажаться гриби, ріжемо цибулю невеликими кольцями. Моркву натираємо на крупній терці. Коли з грибів випарувалася вся рідина, додаємо до них нарізану цибулю. Якщо потрібно, додаємо ще трохи соняшникової олії і смажимо цибулю приблизно 2 хвилини, до прозорості. Потім сюди ж додаємо підготовлену моркву. Смажимо ще кілька хвилин, поки морква не стане м’якою. Наприкінці додаємо соль та перець за смаком і знімаємо з вогню. Грибам з овочами даємо охолонути. Крабові палички нарізаємо півкільцями. На блюдо викладемо остиглі смажені гриби з овочами, до них додаємо нарізані крабові палички і висипаємо банку кукурудзи. Салат перемішуємо. Готовий салат подаємо на блюді, прикрашеному листям салату. Смачного!

Інші закуски та салати