Новорічний салат з крабовими паличками і грибами
| |
Інгредієнти
200 г печериці
200 г крабові палички ТМ “Водный мир”
1 шт. морква
1 шт. цибуля
1 банка кукурудза консервована
1-2 ст. л. рослинне масло
Приготування

Спочатку підготуємо гриби. Печериці нарізаємо пластинками.

Порізані гриби кладемо на розпечену сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Смажимо на великому вогні до випаровування всієї рідини.

Поки смажаться гриби, ріжемо цибулю невеликими кольцями.

Моркву натираємо на крупній терці.

Коли з грибів випарувалася вся рідина, додаємо до них нарізану цибулю.

Якщо потрібно, додаємо ще трохи соняшникової олії і смажимо цибулю приблизно 2 хвилини, до прозорості. Потім сюди ж додаємо підготовлену моркву.

Смажимо ще кілька хвилин, поки морква не стане м’якою.

Наприкінці додаємо соль та перець за смаком і знімаємо з вогню. Грибам з овочами даємо охолонути.

Крабові палички нарізаємо півкільцями.

На блюдо викладемо остиглі смажені гриби з овочами, до них додаємо нарізані крабові палички і висипаємо банку кукурудзи. Салат перемішуємо.

Готовий салат подаємо на блюді, прикрашеному листям салату. Смачного!

Інші закуски та салати