Лаваш з ікрою тріски та кальмаром
| |
Інгредієнти
3 шт. яйця курячі
100 г ікри тріски ТМ "Водный мир"
2 шт. огірок
50 г вершкове масло
100 г кальмар
3 листочки листя салату
1 шт. тонкий лаваш
Приготування
  1. Яйця відварюємо. Тим часом беремо лаваш, розкладаємо його на рівній поверхні. Змащуємо лаваш підталим вершковим маслом.
  2. Викладаємо на лаваш ікру тріски. Далі кладемо листя салату. Нарізаємо кубиками кальмари, огірки та яйця та посипаємо ними рівномірно вміст лаваша.
  3. Закручуємо щільно лаваш. Потім нарізаємо його невеликими шматочками і укладаємо на тарілку. Смачна і корисна закуска готова. Смачного!
Інші закуски та салати