Крем-суп зі шпинатом, сиром та креветками
| |
Інгредієнти
2 шт. картопля
1 шт. морква
150 г креветки заморожені ТМ “Водный мир”
200 г шпинат
1 шт. цибуля ріпчаста
1 шт. перець болгарський
50 г сир твердий
100 мл вершки
1 пучок зелень
Приготування

Овочі чистимо, нарізаємо шматочками, викладаємо в каструлю і заливаємо водою — приблизно півлітра.
Варимо до готовності картоплі і моркви.

Креветки очищаємо.

В довільній пропорції змішуємо оливкову олію, часник, сухі трави, сіль, перець.

Батон рвемо на шматочки, змішуємо з соусом. Обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки.

З каструлі прибираємо перець і цибулю, решту пюруємо блендером, додавши шпинат. Солимо.

Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, додаємо сир, зелень, пюруємо знову, розбавляємо суп вершками, всипаємо креветки.

Подаємо з грінками. Смачного!

Інші закуски та салати