Перші страви
Крем-суп зі шпинатом, сиром та креветками
Інгредієнти
  • 2 шт. картопля
  • 1 шт. морква
  • 150 г креветки заморожені ТМ “Водный мир”
  • 200 г шпинат
  • 1 шт. цибуля ріпчаста
  • 1 шт. перець болгарський
  • 50 г сир твердий
  • 100 мл вершки
  • 1 пучок зелень

Приготування

  1. Овочі чистимо, нарізаємо шматочками, викладаємо в каструлю і заливаємо водою — приблизно півлітра
  2. . Варимо до готовності картоплі і моркви.
  3. Креветки очищаємо.
  4. В довільній пропорції змішуємо оливкову олію, часник, сухі трави, сіль, перець.
  5. Батон рвемо на шматочки, змішуємо з соусом.
  6. Обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки.
  7. З каструлі прибираємо перець і цибулю, решту пюруємо блендером, додавши шпинат.
  8. Солимо.
  9. Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, додаємо сир, зелень, пюруємо знову, розбавляємо суп вершками, всипаємо креветки.
  10. Подаємо з грінками.
Смачного!
Інші Перші страви
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture