Закуски та салати
Форшмак по-одеськи
Інгредієнти
  • 180 г Оселедець слабосолоний, шматочки ТМ “Водный мир”
  • 20 г Вершкове масло
  • 5 мл Рослинна олія
  • 10 г Зелені яблука
  • 20 мл Вершки 35%
  • 20 г Білий хліб
  • 1 шт. Яйце куряче
  • 40 г Сир Філадельфія
  • 1 ч. л. Яблучний оцет

Приготування

  1. Мякиш білого хліба заливаємо вершками на 20 хвилин.
  2. Яйце відварюємо до крутого стану.
  3. Ріпчасту цибулю, яблуко, яйце нарізаємо дрібними кубиками.
  4.  Оселедець перекручуємо у м’ясорубці. У глибокій мисці з’єднуємо цибулю, яблуко, яйце, оселедець та хліб.
  5. Хліб потрібно злегка віджати від вершків. Перемішуємо і додаємо м’яке вершкове і рослинне масло, сир і оцет.
  6. Всі інгредієнти добре перемішуємо, але так, щоб залишалася структура. Додаємо сіль і перець за смаком.
  7. Готову страву подаємо з хлібними грінками, зеленню і вершковим маслом.
Смачного!
Інші Закуски та салати
close

Будемо раді довгостроковій співпраці

Ваша Заявка успішно відправлена!

picture picture picture picture
Ми використовуємо файли cookie
Добре
close
Як ми використовуємо файли cookie
Файл cookie – це невеликий фрагмент тексту, що надсилається веб-переглядачу веб-сайтом, який ви відвідуєте. Він допомагає веб-сайту запам’ятати інформацію про ваше відвідування, зокрема вибрану мову й інші налаштування. Це може полегшити ваше наступне відвідування та зробити сайт кориснішим для вас. Файли cookie відіграють важливу роль. Без них користуватися Інтернетом було б значно складніше
Погоджуюсь
close
picture picture picture