Форшмак по-одеськи
| |
Інгредієнти
180 г Оселедець слабосолоний, шматочки ТМ “Водный мир”
20 г Вершкове масло
5 мл Рослинна олія
6 г Цибуля ріпчаста
10 г Зелені яблука
20 мл Вершки 35%
20 г Білий хліб
1 шт. Яйце куряче
40 г Сир Філадельфія
1 ч. л. Яблучний оцет
Приготування

Мякиш білого хліба заливаємо вершками на 20 хвилин.

Яйце відварюємо до крутого стану.

Ріпчасту цибулю, яблуко, яйце нарізаємо дрібними кубиками.

Оселедець перекручуємо у м’ясорубці.

У глибокій мисці з’єднуємо цибулю, яблуко, яйце, оселедець та хліб. Хліб потрібно злегка віджати від вершків.

Перемішуємо і додаємо м’яке вершкове і рослинне масло, сир і оцет.

Всі інгредієнти добре перемішуємо, але так, щоб залишалася структура.

Додаємо сіль і перець за смаком.

Готову страву подаємо з хлібними грінками, зеленню і вершковим маслом. Смачного!

Інші закуски та салати