2 порції | 20 хв. |
Брускетти з сиром, ікрою та перепелиним яйцем
2 порції | 20 хв. |
Інгредієнти
2 шт. чіабатта
2 шт. помідора
3-4 ст. л. ікри мойви ТМ "Водный Мир"
4 шт. перепелиних яйця
6 ст. л. сиру
150 г салатного міксу
20 г вершкового масла
за смаком оливкова олія,часточка лимона
Приготування
  1. Якщо використовуєте чіаббату – розріжте її уздовж навпіл. Збризніть оливковим маслом і обсмажте з двох боків на сковородці до рум’яних смужок.
  2. Помідори розріжте навпіл, вийміть серцевину з соком, м’якоть наріжте кубиками
  3. Ікру збризніть лимонним соком, додайте сир та кріп, поперчіть. Перемішайте до однорідності. Додайте помідори і перемішайте суміш ложкою.
  4. Розігрійте на сковороді вершкове масло, підсмажте 4 яєчні з перепелиних яєць – постарайтесь розбити яйця на сковороду так, щоб вони не стикалися один з одним.
  5. Викладіть на хліб лист салату, потім – сир з ікрою і помідорами, зверху яєчню з одного яйця. Подавайте страву гарячою. Смачного!

 

Інші закуски та салати