Брускетти з мідіями
| |
Інгредієнти
1 шт. болгарський перець
50 г мідії в олії ТМ "Водный мир"
40 г фета
2 скибочки хліб
1 гілочка базилік
за смаком сіль і чорний мелений перець
Приготування
  1. Перець кладемо на решітку, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до чорних підпалин, близько 30 хвилин.
  2. Поки печеться перець, розігріваємо на середньому вогні сковороду, злегка змащену оливковою олією. Кладемо шматки хліба товщиною близько 1,5 см (в ідеалі – чіабатта) і підсмажуємо їх по обидва боки, приблизно по 1-1,5 хвилини.
  3. Хліб перекладаємо на тарілку. Виймаємо перець з духовки і кладемо в щільний поліетиленовий пакет або в закритий контейнер. Закриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
  4. По закінченню часу виймаємо перець, знімаємо шкірку, прибираємо насіння. Нарізаємо на невеликі шматки. Кладемо на хліб шматочки солодкого перцю, раскрошенную фету, горсточку мідій і гілочку базиліку. Смачного!
Інші закуски та салати