Перець кладемо на решітку, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до чорних підпалин, близько 30 хвилин.
Поки печеться перець, розігріваємо на середньому вогні сковороду, злегка змащену оливковою олією. Кладемо шматки хліба товщиною близько 1,5 см (в ідеалі – чіабатта) і підсмажуємо їх по обидва боки, приблизно по 1-1,5 хвилини.
Хліб перекладаємо на тарілку. Виймаємо перець з духовки і кладемо в щільний поліетиленовий пакет або в закритий контейнер. Закриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
По закінченню часу виймаємо перець, знімаємо шкірку, прибираємо насіння. Нарізаємо на невеликі шматки. Кладемо на хліб шматочки солодкого перцю, раскрошенную фету, горсточку мідій і гілочку базиліку. Смачного!