2 порції |
Авокадо з салатом із тунця та креветками
2 порції | |
Інгредієнти
2 шт. авокадо
200 г консервований тунець
150 г заморожені креветки ТМ “Водный мир”
2 шт. огірок
2 шт. томати чері
1 зуб. часник
2 ст. л. оливковкова олія
1 ч.л. лимонний сік
Приготування

Консервований тунець викладаємо в мисочку, видаливши рідину і злегка роздавивши виделкою. Варимо креветки і очищаємо їх від панцира. Нарізаємо огірки і помідори чері дрібними кубиками. Для заправки змішуємо в чашці оливкову олію з пресованим часником і перцем за смаком. Авокадо розрізаємо уздовж навпіл і видаляємо кісточку. Додаємо до тунця нарізані огірки і помідори чері, заправляємо підготовленим соусом і перемішуємо. Викладуємо наш салат на половинки авокадо, додаємо креветки та прикрашаємо зеленню.

Інші закуски та салати