Пінчос з маринованою кількою
| |
Інгредієнти
500 г кілька Водный Мир
1 шт. перець болгарський
1 шт. цибуля червона
60 г маслини
1 шт. багет
2 зубчики часник
за смаком базилік, сіль, перець
Приготування
  1. Болгарський перець наріжте скибочками і обсмажте на сковороді-гриль.
  2. Половину головки цибулі, маслини, часник, базилік та обсмажений болгарський перець подрібніть в блендері, додавши трохи олії від кільки.
  3. Отриману масу посоліть, поперчіть і знову пробийте блендером.
  4. Багет наріжте і злегка обсмажте скибочки на сковороді-гриль. Другу половинку головки цибулі наріжте невеликими шматочками.
  5. Кожну скибочку хліба намажте пастою, зверху покладіть шматочок кільки, нарізану цибулю і свіжу зелень. Смачного!
Інші закуски та салати